The Halfway Disdaining Expectancy - Thank You Lord

Osthyvel är avgörande

Posted Nov. 30, 2016, 11:12 a.m. By ellsworth Tags: relationer

Dags att få pojkvännen att bli vuxen!
Alltså ibland undrar man ju vart dagens killar är på väg någonstans. Jag har precis bivit tillsammans med mitt livs kärlek och i helgen hade han massa folk över hos sig (bland annat jag). Då insåg jag vilken ungkarl har verkligen är. Det hela började med att vi skulle ta fram lite vin, och han hade inte några vinglas! Eller jo, han hade ett och ett halvt. Hahaha hur pinsamt är inte det! Vi fick sitta med gröna IKEA glas och dricka vårat vin ut. Men jag har ju lite rosa glasögon på mig så jag kunde ju inte göra annat än att bara skratta åt det hela.

Kvällen var trots detta sjukt mysig och väldigt väldigt rolig, vi körde massa spel och lyssnade på musik och allt möjligt, det hela resulterade i att de flesta sov över. Så på morgonen kilade jag ner till närmsta butik och köpte lite bröd och ost, lite te och mjölk. Sånt där basic som han inte hade hemma (!). Så kommer jag hem och börjar duka upp, de andra börjar vakna, jag sätter på te, drar ut kökslådan - och ser att det inte finns någon osthyvel? HUR överlever man utan en osthyvel om jag får fråga? Jag var tvungen att väcka honom och fråga om det verkligen inte fanns någon osthyvel, och han svarade att han inte ägde någon utan att han brukar ta en kniv haha! Hur sjukt är inte detta? Nu blir det andra bullar i alla fall för nu tänker jag dra med mig honom och köpa kökstillbehör! Jag kan ju för i hela friden inte vara tillsammans med någon som inte äger en osthyvel för 39 kronor på ICA. Det förstår ju vem som helst att det inte går. Nu ska jag ta och skriva en inköpslista.